Bundesliigaseura RB Leipzigissa pelaava Dayot Upamecano, 21, on ollut yksi tulevan kesän kuumimmista nimistä siirtomarkkinoilla. Huippulupaava toppari on pelannut loistavaa kautta Saksassa ja Mestarien liigassa.

Ranskalaispuolustajasta ovat olleet kiinnostuneita ainakin Arsenal, Manchester City, Manchester United, Real Madrid sekä Bayern München.

Upamecanon agentin Volker Struthin mukaan on kuitenkin epätodennäköistä, että puolustaja siirtyisi kesällä pois Leipzigista. Koronaviruksen johdosta seurojen taloustilanteet hankaloituvat huomattavasti.

– En usko isoihin siirtoihin tulevana kesänä. Upamecano kuuluu niihin pelaajiin, joista pitäisi maksaa suuri summa. Joten se on epätodennäköistä [viitaten siirtoon], Struth sanoi Sport 1:lle.

Ranskalaistopparin arvon uskotaan olevan n. 60 miljoonaa euroa, joten kovin halvalla hän ei tule siirtymään nykyisestä seurastaan. Upamecanon nykyinen sopimus Leipzigin kanssa loppuu kauteen 2021, mutta saksalaismedian mukaan on todennäköistä, että hän tekee seuransa kanssa jatkosopimuksen.

Lähde: Goal