Tottenham antoi marraskuussa potkut Mauricio Pochettinolle heikon alkukauden seurauksena.

Pochettino ehti valmentaa Tottenhamia yli viiden vuoden ajan ja luotsasi seuran neljästi Mestarien liigaan ja kerran kilpailun finaaliin.

Tottenham korvasi Pochettinon José Mourinholla. Tottenhamissa pelaajauransa päättänyt Gus Poyet kertoi uskovansa Mourinhon voittavan seurassa jotain. Poyet on valmentanut urallaan muun muassa Betisiä, Brightonia ja Sunderlandia.

– On vaikea sanoa, oliko oikea ratkaisu antaa Pochettinolle potkut, koska emme tiedä, mitä seurajohto ajatteli. Ulkopuolelta se näytti siltä, että Pochettino teki seurassa uskomatonta työtä, sai joukkueen pelaamaan kaunista jalkapalloa ja selviytymään Mestarien liigan finaaliin loistavien otteluiden seurauksena, Poyet totesi Stats Performille.

– He päättivät kuitenkin tehdä muutoksen ja palkata Mourinhon, joka tulee seuraan voittamaan. Juuri sitä Tottenhamin kannattajat haluavatkin. Aika kertoo, oliko se oikea päätös. Olen hyvin yllättynyt, jos hän ei voita kolmen vuoden aikana siellä pokaalin pokaalia.

57-vuotias Mourinho on valmentanut Tottenhamia 26 ottelussa, joista 11 on päättynyt voittoihin. Seura on Valioliigan sarjataulukossa kahdeksantena.