Southamptonin Nathan Redmond on muiden pelaajien tavoin joutunut keksimään itselleen ajankulua sarjojen ollessa keskeytyksissä. 26-vuotias on valinnut luovuutensa väyläksi TikTok -palvelun, jonka tausta sattuu olemaan samalla suunnalla kuin Saintsin omistus; Kiinassa.

Laituri kertoo saaneensa idean palvelun käyttöön kahdeksanvuotiaalta siskoltaan. Hän sanoo pitävänsä siitä, miten jalkapalloilijat tuovat persoonaansa esiin myös kenttien ulkopuolella.

– Monet osallistuvat esimerkiksi eTurnauksiin.

Redmond on erikoistunut tekemään omia versioitaan tunnetuista TV-sarjojen ja elokuvien kohtauksista. Hän myöntää, että kauden mahdollisesti jatkuessa pitää tämä touhu laittaa hyllylle.

– On vaikea postata TikTokiin 1-0 -tappion jälkeen. Sellaista seuraavan viikon ajan pitää pysyä hiljaa, ja osoittaa yleisölle tekevänsä kovaa työtä jotta otteet paranisivat.

Laitahyökkääjän töitä arkisin paiskovan amatöörinäyttelijän bravuuri on toistaiseksi ollut Chris Tuckerin Rush Hour 3 -elokuvan hahmon imitointi. Kun jalkapallo jälleen jatkuu, pääsee yhden A-maaottelun Englannin paidassa pelannut Redmond etsimään parasta versiota itsestään kentällä. Southampton on Valioliigan sijalla 14., seitsemän pisteen päässä putoamisrajasta.

Lähde: The Guardian