Entinen Sunderlandin ja Liverpoolin maalivahti Simon Mignolet on muistellut The Timesin haastattelussa tapausta, joka tapahtui kymmenisen vuotta sitten Sunderlandin pukuhuoneessa.

Belgialaisen mukaan kaksi puolustajaa oli ajautunut pahaan riitaan ja silloinen manageri Steve Bruce päätti ratkaista tilanteen erikoisella tavalla.

John Mensah ja Nedum Onuoha olivat kaksi itsetietoista pelaajaa pukuhuoneessa, puhumattakaan aggressiivisuudesta. Kun toinen heistä antoi lyhyen palautussyötön, toinen päätti korjata tilanteen tauolla ja saada tämän tuntemaan olonsa pieneksi. Ainakin se oli tarkoituksena, Mignolet kertaa.

– Kapteenimme (Lee Cattermole) hyppäsi väliin, ja Bruce kutsuttiin paikalle toisesta huoneesta, jossa hän oli valmennustiiminsä kanssa. Bruce sanoi: ”Antakaa heidän tapella kunnolla. Jos he haluavat tapella, antakaa heidän tapella”. Ei tapahtunut muuta kuin pientä tönimistä. Bruce sanoi: ”Katsokaa nyt, olette joukko nynnyjä pukuhuoneessa ja kentällä”.

Sekä Onuoha että Mensah lähtivät Stadium of Lightilta kauden 2010–11 jälkeen. Bruce sai lähtöpassit seuraavalla kaudella.

Pitkän linjan manageri Bruce luotsaa tätä nykyä Newcastlea.

Lähde: Goal