Chelsea tiedotti helmikuussa päässeensä yhteisymmärrykseen Ajaxin kanssa Hakim Ziyechin siirrosta.

Chelsea maksaa Ajaxille Ziyechistä 40 miljoonaa euroa.

Marokkolainen saapuu Chelseaan heinäkuun alussa. Ziyech on jo pelannut viimeisen ottelunsa Ajaxin paidassa, sillä kausi Hollannissa on päättynyt koronaviruspandemian seurauksena.

Urallaan Chelseaa neljän vuoden ajan edustanut Gus Poyet ei ymmärrä Ziyechin siirron ajankohtaa. Chelsea julkisti Ziyechin siirron muutama viikko tammikuun siirtoikkunan päättymisen jälkeen.

– En kritisoi ketään, mutta en ymmärrä, minkä vuoksi Chelsea, joka kärsi koko vuoden siirtokiellosta, eikä hankkinut pelaajan pelaajaa tammikuun siirtoikkunassa, päättää tiedottaa muutama päivä sen jälkeen Ziyechin hankinnasta seuraavalle kaudelle, Poyet totesi Stats Performille.

– Eihän se normaalia ole. Enkä sano, että se olisi paha juttu, mutta en oikein ymmärtänyt, kun seura valitti siitä, miten ei päässyt hankkimaan pelaajia ja sitten sinulle annetaan mahdollisuus hankkia niitä tammikuussa, etkä tee niin. Sitten ostat siirtoikkunan puolella ensi kaudeksi pelaajan. Jos jätetään tämä asia sivuun, niin uskon kannattajien pitävän hänestä. Ziyech on laatupelaaja.