Manchester United hankki Juan Sebastian Verónin Laziosta kesällä 2001.

Manchester United maksoi Verónista Laziolle yli 30 miljoonaa euroa. Kyseinen siirtosumma teki Verónista hetkeksi Valioliigan kalleimman hankinnan.

Verón ei onnistunut Manchester Unitedissa vakuuttamaan taidoillaan, ja siirtyi kahta vuotta myöhemmin Chelsean paitaan. Chelseassa Verón vietti vuoden ennen paluutaan Italiaan.

Manchester Unitedin seuralegenda Paul Scholes otti kantaa BBC:n haastattelussa siihen, miksei Verón menestynyt Old Traffordilla. Scholesin mielestä Manchester Unitedin käyttämä formaatio ei sopinut argentiinalaiselle.

– Ensinnäkin hän oli todella, todella loistava pelaaja. Kaikki tiesivät, miten hyvä pelaaja hän oli. Pelitapamme ei vain sopinut hänelle. Pelasimme aina joko 4-4-1-1 -formaatiolla tai 4-4-2:lla.

– Emme pelanneet juuri koskaan 4-3-3:lla. Ehkä pelasimme sillä joskus vieraspeleissä eurokentillä, mutta se ei sopinut sellaiselle joukkueelle, jossa pelasi Verón, minä ja Roy Keane keskikentällä samassa joukkueessa.

Verón sai siitä huolimatta mukavasti vastuuta Sir Alex Fergusonilta ja oli voittamassa Valioliigan mestaruutta keväällä 2003.