Tottenhamin topparin Juan Foythin agentti on myöntänyt, että hänen asiakkaansa saattaa hyvinkin lähteä peliajan perässä muualle.

Argentiinan A-maajoukkueessa kymmenesti esiintynyt Foyth, 22, siirtyi Tottenhamiin vuonna 2017 kotimaansa pääsarjaseurasta Estudiantesista. Tähän mennessä hän on pelannut Spursissa 32 ottelua, tällä kaudella vastuuta on tullut vain 262 minuutin verran.

Foythia edustavalta Claudio Curtilta kysyttiin Talksportin haastattelussa, onko argentiinalaistopparilla vielä tulevaisuutta Tottenhamissa.

– Emme usko viime aikojen perusteella siihen, mutta me odotamme vielä keskustelua Tottenhamin kanssa hänen tulevaisuudestaan.

– Me emme arvostele valmentajan päätöksiä emmekä puutu hänen työhönsä, mutta on selvää, että seuran suunnitelma Juania varten on muuttunut.

[readmore from=Tottenham]

– Jos hän ei saa minuutteja Tottenhamissa, meidän on katsottava muualta, mitkä ovat hänen parhaat vaihtoehtonsa.

– Juan on kiitollinen Tottenhamille, mutta hänen on saatava enemmän minuutteja kasvaakseen pelaajana ja säilyttääkseen paikkansa maajoukkueessa.

– Tietenkään hän ei ole tyytyväinen, mutta hän on ammattilainen. Hän pelaa kauden loppuun parhaalla mahdollisella tavalla.

Villeimpien huhujen mukaan Barcelona on Foythin perässä.

– Ne ovat tällä hetkellä vain huhuja, sanoi Curti asiasta kysyttäessä.

– Minulla ei ole epäilystäkään, etteikö hän voisi pelata Barcelonassa. Hänen ominaisuutensa sopivat [sinne] täydellisesti. Hänen on kehityttävä vielä.

– Useat seurat ovat tiedustelleet meiltä hänestä ja hänen tilanteestaan Tottenhamissa.