Norwich City on tiettävästi hankkinut uuden hyökkääjän.

Paikallislehti Pink Un ja tilastosivusto Transfermarkt kertovat, että Sebastian Soto siirtyy Norwichiin Hannoverista vapaana agenttina 1. heinäkuuta.

Kyseessä on 19-vuotias keskushyökkääjä, joka on pelannut kesästä 2018 lähtien Hannoverin organisaatiossa. Hänen sopimuksensa päättyy kesäkuun lopussa.

Soto on toistaiseksi melko tuntematon tapaus. Hän on pelannut vain kolme ottelua 1. Bundesliigassa ja kaksi peliä 2. Bundesliigassa.

Sotosta odotetaan kirittäjää Teemu Pukille, mutta vielä ensi kaudella se tuskin tapahtuu. Soto jouduttaneen lainaamaan muualle, sillä yhdysvaltalaisena hän ei tule saamaan työlupaa Britanniaan. Sauma työluvan saamiseksi meni viimeistään, kun Yhdysvaltain maaottelut peruttiin koronaviruksen vuoksi.

Soto on toistaiseksi kerännyt nimeä lähinnä ikäkausiotteluissa. U20-ikäluokan MM-kisoissa vuonna 2019 Soto oli maalipörssin kakkonen. Maalitilaston voitti muuan Erling Braut Håland.

Soto on Norwichin tulevan kesän toinen hankinta. Aiemmin varmistui, että Norwichiin siirtyy luxemburglainen Danel Sinani. Hänkin siirtyy vapaana agenttina.