Liverpoolin kakkosmaalivahti Adrián toivoo, että seura ei soita sen tunnettua kannatuslaulua, ’You’ll never walk alone’ -kappaletta, stadionillaan, kun Valioliiga pyörähtää taas käyntiin.

Englannin pääsarja on näillä näkymin jatkumassa kesäkuussa suljettujen ovien takana jäätyään maaliskuun puolivälissä tauolle koronaviruspandemian takia. Adriánin, 33, mukaan YNWA:n kuuleminen ei tunnu samalta, jos kannattajat eivät ole laulamassa sitä.

– Siitä tulee todella outoa. Meidän on hyväksyttävä, että pelaamme Anfieldilla ilman kannattajia ja ’You’ll never walk alonea’, joskin toivon, että he eivät soita sitä kaiuttimista, kommentoi Adrián Onda Cerolle.

– Me olemme loppujen lopuksi ammattilaisia. Meidän on mentävä eteenpäin ja sopeuduttava kaikkien muiden tavoin tähän uuteen todellisuuteen.

Liverpool avasi tällä viikolla harjoituskeskuksensa yksilötreenejä varten, mutta tulevalla viikolla joukkue saattaa päästä harjoittelemaan jo pienryhmissä.

– Meille on sanottu, että meidän on käytävä [koronavirus]testeissä kahdesti viikossa ja vastattava kyselyihin päivittäin, kun aloitamme harjoittelun pienryhmissä, kertoi Adrián.

– Toivottavasti aloitamme pienryhmäharjoittelun mahdollisimman pian, sillä yksin harjoittelu on vaikeaa.

– En ole nähnyt [manageri] Jürgen Kloppia harjoituskeskuksessa, mutta voisin kuvitella, että hän on seurannut kaikkea kameroiden välityksellä. Kaipaan sitä läheisyyttä, joka hänellä on harjoituksissa pelaajien kanssa.