Manchester United seuraa tarkasti AS Monacon hyökkääjää Wissam Ben Yedderiä, joka saattaa jättää ranskalaisseuran tulevana kesänä, kertoo ESPN.

Ben Yedder, 30, tehtaili Monacolle 18 osumaa ja seitsemän maalisyöttöä ennen kuin Ranskan Ligue 1 julistettiin päättyneeksi koronaviruksen takia. Hän jäi sarjan maalipörssissä toiseksi vain, koska Paris Saint-Germainin Kylian Mbappé oli tehnyt enemmän pelitilannemaaleja.

Talousvaikeuksista kärsivä Monaco haluaa karsia isoa pelaajaryhmäänsä ja saattaa joutua myymään arvokkaimman pelaajansa Ben Yedderin. Hänet hankittiin viime kesänä Sevillasta 40 miljoonalla eurolla ja Monaco uskoo saavansa tuon summan helposti takaisin. Ben Yedderin ja Monacon sopimus ulottuu kesään 2024 asti.

ESPN:n mukaan uutta hyökkääjää etsivä United on ensimmäinen seura, joka on osoittanut konkreettista kiinnostusta Ben Yedderiä kohtaan.

Manchester United on pitänyt silmällä myös kahta muuta hyökkääjää Ligue 1:stä, Lyonin Moussa Dembéléä ja Lillen Victor Osimheniä, mutta Ben Yedder olisi heistä halvin vaihtoehto.

Ben Yedder oli ratkaisevassa osassa, kun Sevilla pudotti Unitedin Mestarien liigasta kaudella 2017-18. Hän tuli neljännesvälierän jälkimmäisessä osassa kentälle 72. minuutilla ja teki viidessä minuutissa joukkueensa molemmat maalit Sevillan 2-1-voittoon päättyneessä otteluparissa.