Liverpool ei aio luopua tänä kesänä avainnimistään, mutta useita muita pelaajia on The Athleticin mukaan lähtökuopissa.

Keskikenttämies Adam Lallana ja puolustaja Nathaniel Clyne ovat jättämässä seuran vapaina agentteina, ja maalivahti Loris Karius on myynnissä. Liverpool pyrkii löytämään Kariusille uuden seuran ennen pre-seasonin alkamista.

Ennen koronakriisin alkamista Liverpool oli asettanut laitapelaaja Xherdan Shaqirille vajaan 30 miljoonan punnan hintalapun, mutta sillä hinnalla kukaan tuskin miestä enää ostaa.

[readmore from=Liverpool]

Liverpool toivoo saavansa rahaa myös laituri Harry Wilsonista ja keskikenttämies Marko Grujićista, jotka ovat tällä hetkellä lainalla Bournemouthissa ja Hertha Berlinissä. Aiemmin kaksikon olisi saanut hyvässä lykyssä myytyä yhteensä 40 miljoonalla punnalla – nyt markkinatilanne on kuitenkin muuttunut koronan takia.

The Athleticin mukaan Liverpoolin on nyt päätettävä, hyväksyykö se pienemmät siirtosummat pelaajistaan vai pitääkö se näistä kiinni siihen asti, kunnes markkinat ovat palautuneet normaalimpaan suuntaan.

Mikäli rahaa tulee sisään, sitä on tarkoitus käyttää RB Leipzigin saksalaiskärkeen Timo Werneriin, jota Liverpoolin manageri Jürgen Klopp on ihaillut jo pitkään.