Manchester Unitedin entisen keskikenttämiehen Paul Incen mielestä seuran on löydettävä ratkaisu ranskalaispelaaja Paul Pogban tilanteeseen.

– Se on ratkaistava. Ei voi olla niin, että tämä tapahtuu aina kuuden, seitsemän tai kahdeksan viikon välein. Hän on lähdössä, hän on jäämässä, agentti avaa suunsa, Ince toteaa Evening Standardille.

Hän korostaa, ettei yksikään pelaaja ole suurempi kuin Manchester United.

Olen (Gunnar Solskjær) tapa on se, ettei minkäänlaisia häiriötekijöitä haluta. Hän (Pogba) joko paneutuu työhönsä ja alkaa pelata sillä tavalla kuin hänen pitäisi siirtosummaan nähden tai he myyvät hänet.

[readmore from=Paul-Pogba]

– Suurin asia Man Unitedille on se, että (Bruno) Fernandes tuli sisään. Aiemmin sanottiin ”Me tarvitsemme Pogbaa”. Nyt koska hän on ollut loukkaantuneena ja Fernandes on tullut sisään, yhtäkkiä kysytään ”Tarvitsemmeko me Pogbaa?”

Incen mukaan manageri pitää keskikenttäpelaaja Scott McTominaysta. Myös Nemanja Matić on nostanut pelitasoaan viime aikoina, joten herää kysymys, onko Pogban tosiaan aloitettava jokainen peli.

– Jos Ole on sitä mieltä, että ei, hän saattaa ajatella myyvänsä (Pogban) ja tuovansa yhden tai kaksi uutta pelaajaa sisään. Saaga pitää kuitenkin ratkaista ennen ensi kauden alkua, koska ensi kaudesta tulee iso Olen kannalta. Iso, iso kausi.