Liverpoolin kirjoille palannut Loris Karius etsii itselleen uutta seuraa ensi kautta varten. Hän purki kaksivuotisen lainasopimuksensa Besiktasin kanssa aiemmin tässä kuussa, koska turkkilaisseura ei ollut maksanut hänelle täyttä palkkaa (lue lisää).

Karius on sen jälkeen viettänyt aikansa kotimaassaan Saksassa, koska Jürgen Klopp ei ole pyytänyt maalivahtia palaamaan Liverpoolin vahvuuteen. 26-vuotiaan sopimus Anfieldilla on voimassa vielä vuoteen 2022 saakka, mutta hänen uskotaan lähtevän seurasta tämän kesän aikana.

Goalin mukaan Hertha Berlin on yksi useista seuroista, jotka ovat kyselleet entisen Mainz-torjujan perään. Lähde pitää berliiniläisjoukkuetta hänen todennäköisimpänä päämääränä, koska Herthalla on ollut viimeisten vuosien aikana erittäin hyvät välit Liverpooliin.

Liverpoolin serbialaispelaaja Marko Grujic on viettänyt viimeiset kaksi kautta lainalla Bundesliiga-seuran riveissä. Hertha olisi kiinnostunut ostamaan hänet myös pysyvästi riveihinsä, mutta neuvotteluita 24-vuotiaan keskikenttämiehen pysyvästä diilistä ei olla vielä aloitettu.

Karius pelasi tällä kaudella 25 ottelua Besiktasin maalilla. Hän ei ole esiintynyt Liverpoolin paidassa sitten vuoden 2018 Mestarien liiga -finaalin, jolloin hänen kaksi katastrofaalista virhettään auttoivat Real Madridin 3-1-voittoon.