Tottenhamin entinen manageri Mauricio Pochettino on kertonut, kuinka hänen seuraajansa José Mourinho osti hänen lapsilleen Real Madridin peliasut kaksikon valmentaessa vielä Espanjassa.

Vuonna 2012, kun Pochettino työskenteli vielä Espanyolin peräsimessä, argentiinalaisvalmentajaa yhdistettiin vahvasti Real Madridin peräsimeen. Silloin La Ligan jättiseuraa valmensi Mourinho, joka ei kuitenkaan vaikuttanut olevan kovin peloissaan työpaikkansa puolesta.

Pochettino oli itse hyvin luottavainen siihen, että hän voisi viedä portugalilaisluotsin työpaikan Bernabéulta. Ennen joukkueiden välistä sarjaottelua hän kuitenkin kertoi olevansa täysin omistautunut Espanyolille.

– Me valmistauduimme pelaamaan Real Madridia vastaan, ja juuri ennen peliä lehdistö kysyi minulta siitä [Real Madrid -työstä], Pochettino kertoi Sky Sportsin haastattelussa.

– Sanoin, että minun lapseni nukkuvat Espanyolin pyjama-asuissa, joten seuran vaihtamista oli hankala ajatella!

[readmore from=Tottenham]

– Kun saavuin stadionille, José odotti minua laukun kanssa, jossa oli pullollinen todella hienoa ranskalaista punaviiniä, sekä Real Madridin paidat ja shortsit.

– Hän sanoi: ”Älä huoli, nämä ovat sinun lapsillesi, he voivat käyttää tästä lähtien näitä!”

– Me olemme siitä lähtien vitsailleet kaikesta, ja me olemme aina olleet todella hyvissä väleissä. Olen todella iloinen, että hän on Tottenhamissa, korvaamassa minua.