Ryan Giggs on yksi Manchester Unitedin seurahistorian legendaarisimmista pelaajista.

Ikoninen keskikenttäpelaaja pelasi seurassa peräti 927 ottelua, ja oli voittamassa muun muassa 13 kertaa Valioliigan mestaruutta. Giggs voitti myös kahdesti Mestarien liigan Manchester Unitedin paidassa.

Giggs edusti pitkän pelaajauransa ajan ainoastaan Manchester Unitedia.

Urallaan kolme valioliigaottelua pelannut Curtis Woodhouse kritisoi Giggsiä Twitterissä. Woodhousen mielestä walesilaispelaaja on yliarvostettu. Woodhouse edusti urallaan muun muassa Sheffield Unitedia, Birmingham Cityä ja Hull Cityä.

– Hän on yksi uskomattoman yliarvostetuista Manchester Unitedin pelaajista. Hän pelasi todella pitkään, mutta sellaisessa joukkueessa, joka dominoi jalkapalloa vuosikausien ajan ja rikkoi maalimääräennätyksiä jatkuvasti. Siihen verrattuna hänen maali- ja maalisyöttömäärät ovat surkeita. Hän oli hyvä pelaaja, mutta ei sen enempää, Woodhouse puhisi.

– Hän teki Valioliigassa 22 kauden aikana 162 maalisyöttöä ja 109 maalia. Hänen joukkueensa dominoi jalkapalloa 22 vuoden ajan. Hän oli oikea laitapelaaja, mutta jos katsoisi vaan tilastoja, voi hänet sekoittaa laitapuolustajaan. Giggsillä ei ollut edes hyvää vasenta jalkaa. Hän oli uskomaton urheilija, mutta hänen vasen jalkansa ei koskaan ollut järin hyvä.