Tottenham-legendan Osvaldo Ardillesin mukaan Mauricio Pochettino on saanut ”hyvän” tarjouksen Newcastlelta, joka valmistautuu vaihtamaan seuraomistajansa lisäksi myös joukkueensa päävalmentajaa.

Pochettino sai potkut Tottenhamista marraskuussa 2019. Hänen puutarhanhoitolomansa päättyi viime viikolla, mikä tarkoittaa käytännössä sitä, että seuroilla on nyt mahdollisuus hankkia hänet joukkueensa peräsimeen ilman Tottenhamille maksettavaa kompensaatiota.

48-vuotias argentiinalaismanageri on ollut hyvin avoin hänen halukkuudestaan pysyä Englannissa, missä häntä ollaan yhdistetty vahvasti Newcastleen. Maanmiehensä Ardillesin mukaan Pochettino ei tule tekemään hätäistä päätöstä tulevan seuravalintansa suhteen, mutta näkee St James’ Parkin vakaana mahdollisuutena.

– Mauriciolla on kaikki hyvin Englannissa. Häntä yhdistetään Newcastle Unitediin, ja kun puhuimme suoraan seuralle, siellä oli mukana useita ensiluokkaisia ihmisiä, jotka tekivät hänelle hyvän tarjouksen, Ardilles kertoi The Mirrorille.

[readmore from=Mauricio-Pochettino]

– Mauriciolla oli sopimus Tottenhamin kanssa, mutta viime tiistaina hänen tilanteensa avautui ja hän on vapaa valmentamaan muualla.

– Tämän myötä hän tulee vastaanottamaan taas tarjouksia, mutta Newcastle on vankka vaihtoehto. Hän tulee ottamaan aikansa ja odottamaan hieman ennen kuin mitään tapahtuu.

– Hän on yksi maailman kolmesta parhaasta teknikosta. Hän pystyy valmentamaan missä ikinä hän haluaa. Täällä, Espanjassa, Ranskassa, Italiassa. Mutta hän todella pitää Englannista. On vain muutama todella suuri seura joka voi edes hankkia hänet – ja yhden niistä hän tulee valitsemaan.