Manchester United on vaarassa menettää Odion Ighalon 31. toukokuuta, eli tämän viikon sunnuntaina, kun hänen lainasopimuksensa Old Traffordilla umpeutuu.

ESPN:n mukaan neuvottelut uudesta sopimuksesta ovat ajautuneet umpikujaan, koska Shanghai Shenhua haluaa hänet takaisin joukkueeseensa ennen kuin Kiinan Superliiga potkaistaan taas kesäkuussa käyntiin.

Manageri Ole Gunnar Solskjær on ollut tyytyväinen Nigerian maajoukkuehyökkääjään, joka on tehnyt neljä maalia kahdeksassa ottelussa. Norjalaisluotsin kerrotaan olevan kuitenkin ”rentoutunut” sopimusneuvotteluiden suhteen, sillä loukkaantumisesta kärsinyt Marcus Rashford on jo lähes täysin kuntoutunut.

Manchester Unitedia pienestä pitäen kannattanut Ighalo tuotiin hätäratkaisuna Rashfordin tilalle tammikuun siirtoikkunan viimeisenä päivänä. 30-vuotiaan kärkimiehen lainasopimukseen ei kuitenkaan liitetty osto-optiota, ESPN muistuttaa.

Ighalo, joka pelasi Watfordille yli 80 valioliigaottelua vuosina 2014-2017, haluaisi jäädä Manchester Unitediin kauden 2019-20 loppuun saakka. Häneltä näyttäisi kuitenkin jäävän nyt välistä joukkueen viimeiset yhdeksän sarjapeliä, sekä FA Cupin ja Eurooppa-liigan ratkaisevat pudotuspelit.