Chelsea on päättänyt olla aktivoimatta sen takaisinosto-optiota Jérémie Bogan kohdalla, vaikka Sassuolon hyökkääjästä onkin kuoriutunut viimeisten vuosien aikana yksi Serie A:n jännittävimmistä laitureista.

The Guardianin mukaan Chelsea yrittää sen sijaan päästä Sassuolon kanssa sopuun jälleenmyyntibonuksesta. 23-vuotias tullaan mitä todennäköisimmin myymään tänä kesänä eteenpäin, ja Chelsea haluaa osan Norsuunluurannikon maajoukkuemiehen tuottamista siirtotuloista itselleen.

Boga siirtyi Lontoosta Italiaan kesällä 2008 noin kolmella miljoonalla eurolla. Siirron yhteydessä Chelsea neuvotteli itselleen 14,5 miljoonan euron takaisinosto-option.

Lontoolaisseuran akatemiakasvatti pelasi vain 18 minuuttia kilpailullista jalkapalloa Chelsean ykkösmiehistössä ennen kuin hänet myytiin Sassuoloon. Italiassa Boga on tehnyt 11 maalia 52 Serie A -otteluun, ja nyt Napoli-manageri Gennaro Gattuson kerrotaan valmistelevan hänestä tarjousta.