Charlton Athleticin uudeksi puheenjohtajaksi povailtu liikemies Laurence Bassini on vetäytynyt pois seuran mahdollisesta haltuunotosta, Sky Sports uutisoi. Mestaruussarjaseura on etsinyt itselleen uutta puheenjohtajaa aina Matt Southallin saatua The Valleylta lähtöpassit viime maaliskuussa.

Viimeisen kahden viikon aikana Bassini oli päässyt sopuun 1,2 miljoonan punnan suuruisesta diilistä Charltonin kanssa, mutta keskiviikona hän ilmoitti seuran enemmistöosakkalle Tahnoon Nimerille, ettei kauppoja tule syntymään.

Bassinin mukaan odotettua haltuunottoa ei voitu saattaa maaliin useista mahdollisista haasteista johtuen. Seuran kotistadion ja harjoituskenttä ovat esimerkiksi yhä entisen omistajan Roland Duchateletin hallussa.

Charltonin sijaan Bassini, joka työskenteli Watfordissa 2011-12, aikoo yrittää ottaa Bolton Wanderersin haltuunsa. Ainakin neljän toisen osapuolen kerrotaan olevan kiinnostuneita paikasta Charltonin uutena puheenjohtajana, joista yksi on Swansean entinen puheenjohtaja Huw Jenkins.

Charlton on tällä hetkellä tiukassa paikassa, sillä sen on maksettava palkkoja ja muita laskuja peräti 400 000 punnan edestä tämän viikon loppuun mennessä. Joukkue on Englannin Mestaruussarjan 22. sijalla, kaksi pistettä pudotusviivan yläpuolella.