Vastikään vakavan loukkaantumisen tuoman, pitkän kuntoutusjakson jälkeen täysiin harjoituksiin palannut Lucas Torreira on siirtohuhujen vakionimiä. Arsenalin keskikenttäpelaajan ”tiedetään” kärsivän sopeutumisvaikeuksista Englantiin, ja haluavan takaisin Serie A -kentille.

Sampdoriasta kaksi vuotta sitten Pohjois-Lontooseen siirtyneen uruguaylaisen lausunnoista voi tälläkin kertaa saada haluamansa otsikon. Hän mainitsee Fox Sports Argentinalle antamissaan kommenteissa tilanteeseen sopivan suurseuran, mutta sanoo olevansa nyt keskittynyt käsillä oleviin haasteisiin.

– Osaan kuvitella itseni Bomboneralla Copa Libertadoresissa, päälläni tietenkin Boca Juniorsin paita. Minulla on unelma pelata joskus Bocassa, eikä vain juuri ennen eläkkeelle jäämistä, vaan aivan kilpailullisessa mielessä.

Torreira on vasta 24-vuotias, joten pelivuosia ennen eläkeikää on vielä runsaasti jäljellä. Sopimus Arsenalin kanssa jatkuu vuoteen 2023.

– Juuri nyt keskityn asioihin täällä, ja haluan olla Euroopassa vielä jonkin aikaa.