Manchester Unitedin ja Odion Ighalon yhteinen tie on lähellä jatkoa, kertoo Sky Sports. Nigerialainen siirtyi yllättäen Ole Gunnar Solskjærin miehistöön tammikuussa, lainasopimuksella kiinalaisseura Shanghai Shenhuasta.

Englannissa aiemmin Watfordia edustanut Ighalo kertoo olleensa aina United-kannattaja, ja siksi hyvin tyytyväinen nykyiseen tilanteeseen. Hänen lainasopimuksensa oli määrä umpeutua kesäkuun lopussa.

United ei uusimpien tietojen mukaan edelleenkään ole kiinnostunut pelaajan pysyvästä siirrosta, vaan on neuvotellut tämän lainan jatkamisesta ensi tammikuun loppuun, jolloin Ighalo palaisi Shanghaihin. Nämä neuvottelut ovat tiettävästi hyvin pitkällä. Mikäli jatkolaina toteutuu, saa Shenhua tulla toimeen valtaosan heinäkuussa alkavaa Kiinan Superliiga -kautta ilman Ighalon palveluksia.