David Luiz siirtyi viime kesänä Arsenaliin paikallisvastustaja Chelsean riveistä. Hänen sopimuksensa oli vuoden mittainen ja mukana oli optio myös kaudesta 2020-21.

Nyt tuo sopimus on tullut päätökseen ja optio jätettiin käyttämättä. Luizin agentti Kia Joorabchianin mukaan tämä ei kuitenkaan tarkoita sitä, että toppari olisi lähdössä pois Emirates Stadiumilta, sillä jatkoneuvottelut tullaan käymään lähitulevaisuudessa.

– Hän on todella onnellinen Arsenalissa, Joorabchian sanoi Sky Sportsin mukaan.

– Hänellä on erittäin hyvät välit valmentajan ja seurajohdon kanssa. Oikeastaan hänellä on hyvät välit kaikkien seuran henkilöiden kanssa omistaja mukaan lukien. Hän kunnioittaa kaikkia.

– Nämä sopimustilanteet, jatkosopimukset, jääkö hän vai lähteekö. Tulemme selvittämään kaikki, kun palaamme jonkinlaiseen uuteen normaaliin.

– David tulee istumaan alas Arsenalin edustajien kanssa ennen kauden käynnistymistä. He tekevät yhdessä päätöksen, jääkö hän vai ei. Tämä tulee tapahtumaan ennen kauden alkua. Todennäköisyydet ovat korkeat [Luizin jäämisen suhteen]. Hänellä ei ole halua lähteä.