Liverpoolin entinen maalivahti Jerzy Dudek paljastaa FourFourTwo-lehden haastattelussa, että hän oli suutuksissaan lyödä manageri Rafael Beníteziä.

Dudek halusi aikoinaan lähteä Liverpoolista, kun Benítez hankki maalivahtiosastolle toisen kovan nimen – Pepe Reinan.

– Pepe oli mahtava kaveri, mutta Rafa oli hankkinut uuden maalivahdin hetkellä, jolloin tunsin olevani urani huipulla, puolalainen kertaa.

– Kerroin Rafalle, että MM-lopputurnaus oli horisontissa ja tarvitsin peliaikaa. Köln oli kiinnostunut, mutta pari päivää ennen siirtoikkunan sulkeutumista he soittivat minulle ja kysyivät: ”Miksi Rafa ei edes puhu meille?” Yllätyin – luulin kaiken olevan sovittu.

Seuraavana päivänä Dudek marssi Benítezin luo harjoitusten jälkeen. Hän sai tietää saksalaisseuran tarjonneen ainoastaan lainasopimusta.

– Olet liian tärkeä meille. He haluavat maksaa meille 800 000, mutta mitä jos Reina loukkaantuu? En voi panna 800 000 puntaa salkkuun ja panna niitä tolppien väliin, Dudek kertoo Benítezin sanoneen.

– Sitten minulle tuli tämä hullu ajatus – ajattelin vain lyödä häntä kasvoihin. Tämä paha kuiskaus päässäni sanoi minulle, että jos lyön Rafaa, he antavat minun mennä Kölniin.

Dudek muistetaan etenkin torjunnoistaan vuoden 2005 Mestarien liigan loppuottelussa. Hän lähti lopulta Anfieldilta vuonna 2007.