Maalitykki Lyle Taylor toivoo, etteivät Charltonin kannattajat vihaa häntä poikkeuksellisen sopimuspäätöksen takia. Asiasta uutisoi Sky Sports.

Manageri Lee Bowyer paljasti aiemmin tällä viikolla, ettei 30-vuotias Taylor suostu jatkamaan sopimustaan kuukaudella Mestaruussarjan kauden jatkuessa tänä kesänä.

Muun muassa Swansean, West Bromwichin ja Sheffield Wednesdayn kiikarissa oleva Taylor haluaa suojella uraansa, koska mahdollinen loukkaantuminen voisi pilata haaveet unelmasiirrosta.

– Olen pettynyt tavasta, jolla se päättyy, mutta en usko ihmisten välittävän. Tiedän, että kun vahinko on tapahtunut, sitä ei voi korjata, enkä oikeastaan odota minkäänlaista sympatiaa, Taylor sanoo.

– Me olemme ensimmäisiä, jotka voiva palata takaisin, joten se on vaikeata jalkapalloilijoiden ja jalkapalloseurojen kannalta. Minun syyni ja huoleni johtuvat polvivammastani – se kummittelee mielessä. Se panee minut ajattelemaan, jos saisin nyt vamman, joka uhkaisi loppu-uraani. Olen rehellinen teille, se pelästytti minut todella paljon.

Taylor vakuuttaa päätöksen olleen vaikea, mutta samalla hän myöntää, etteivät ihmiset välttämättä katso tapahtunutta hyvällä.

– Toivon, että ihmiset voisivat tarkastella tätä asiaa eivätkä vihaisi minua. Haluaisin ajatella, että ihmiset kuuntelevat tätä avoimin mielin ja tarkastelevat matkaani ja lähtökohtiani. Olen pelannut jokaisella tasolla Mestaruussarjasta liigan ulkopuolisen jalkapallon neljännelle tasolle.