Newcastlen puolustaja Paul Dummett on harmissaan siitä, etteivät fanit voi olla paikalla todistamassa, kun joukkue on pitkästä aikaa mukana FA Cupin ratkaisupeleissä.

Newcastle on edennyt legendaarisessa kilpailussa kahdeksan parhaan joukkoon ja kohtaa puolivälierissä Manchester Cityn. Ottelut pelataan tyhjille katsomoille, sillä yleisöä ei päästetä stadioneille koronatilanteen takia.

– Olen Newcastlen fani. Synnyin täällä ja olen asunut täällä koko elämäni ajan. Seuralla ei ole ollut tällaista (cup-)matkaa pitkään, pitkän aikaan, joten toivottavasti voin olla mukana siinä, Dummett toteaa NUFC TV:lle.

Dummettin mukaan vastassa on yksi maailman parhaista joukkueista, joten Newcastlen on oltava valmis siihen.

– Olen sanonut muutamalle ihmiselle, että se on tyypillistä Newcastlea. Emme ole päässeet kilpailussa näin pitkälle pitkään aikaan, ja sitten jos pääsemme välieriin tai loppuotteluun, siellä ei ole fanejamme!

– Fanit ovat massiivinen osa urheilua ja etenkin jalkapalloa. Newcastlen alueella kaikki elävät ja hengittävät jalkapalloa, joten se ei ole kovin kivaa pelata ilman faneja, mutta kaikkien turvallisuus on tärkein asia.

Lähde: Chronicle