Odion Ighalon jatko Manchester Unitedin kanssa varmistui vajaa viikko sitten. Nigerialaishyökkääjän oikeudet omistava Shanghai Shenhua olisi halunnut hänet takaisin Kiinaan, mutta seurat pääsivät lopulta sopuun siitä, että lainasopimusta jatkettiin tammikuuhun 2021 asti.

Nigerialainen ehti pelata ennen kauden keskeytymistä kahdeksassa ottelussa. Näissä hän iski mukavat neljä maalia.

– Olin todella huolissani, että se ei tulisi tapahtumaan [viitaten lainasopimuksen jatkumiseen]. Shanghai halusi minut takaisin. Haluan kiittää heitä, että he antoivat minun jäädä Manchesteriin. Haluan kiittää myös Ole Gunnar Solskjæria, Ighalo totesi Sky Sportsille.

– Tämä on minulle hieno saavutus, että sain jatkaa täällä. Täytän kohta 31 vuotta, joten Unitedissa pelaaminen on jotain todella upeaa minulle. Tämä tapahtuu urani loppuvaiheilla, mikä tekee siitä vielä hienompaa. Nautin joka hetkestä, hän jatkoi.

Nigerialainen odottaa innolla kauden jatkumista, ja sitä että Marcus Rashford ja Paul Pogba palaavat pelikentille loukkaantumisten jälkeen.

– Olen todella innoissani. Heidän näkemisensä on eri asia kuin heidän kanssaan harjoitteleminen. Pogba on palannut, hän voi hyvin ja hän on vahva ja kunnossa. Marcus on poikkeuksellisen lahjakas pelaaja. En malta odottaa heidän kanssaan pelaamista. Tällä hetkellä haluan vain jatkaa unelmani elämistä, Ighalo päätti.