Bundesliigassa tuhoisaa jälkeä tehnyt nuori hyökkäävä keskikenttäpelaaja Kai Havertz (20) on tällä hetkellä monen huippuseuran kiikarissa. Vahvimmin saksalaiskärkeä ollaan viemässä Chelseaan. Lue lisää tästä!

Huippulupaava Havertz on iskenyt tällä kaudella 11 osumaa Leverkusenin paidassa Bundesliigassa. Maaliin johtaneita syöttöjä hän on kerännyt viisi. Viimeisimmän ottelun nuorukainen missasi lievän loukkaantumisen takia, mutta sitä edelliseen kuuteen kamppailuun saksalainen iski peräti seitsemän maalia.

Saksan maajoukkueen ja Liverpoolin entinen keskikenttäpelaaja Dietmar Hamann ylisti huippulupaavaa maanmiestään Sky Sportsille.

– Moni valioliigaseura on varmasti kiinnostunut hänestä. Hän on mieletön pelaaja, eikä kovin moni ole häntä parempi tällä hetkellä. Hän parantaisi jokaista joukkuetta. Manchester United tarvitsisi luovaa hyökkääjää. Liverpool on hieman erilainen pelityyliltään, mutta hän parantaisi jokaista joukkuetta, Hamann totesi.

– Ennen taukoa [viitaten koronavirukseen] ihmiset puhuivat kolminumeroisesta siirtosummasta, jopa sadasta miljoonasta. En tiedä, kuinka moni on valmis maksamaan niin paljon, mutta todennäköisesti hän lähtee Leverkusenista ja ottaa uuden haasteen kesän jälkeen, saksalainen jatkoi.