Arsenalin veräjällä vuosina 2003-2008 työskennellyt Jens Lehmann toimi seuran maalivahtivalmennuksessa Arsène Wengerin managerikauden viimeisellä jaksolla. Ranskalaisen lähtiessä loppui myös saksalaisen pesti.

– Olin apuvalmentajana kaksi vuotta, mutta Arsènen jälkeen kaikki muuttui. Mielestäni vastuun ottivat väärät henkilöt, Lehmann sanoi Stadium Astron mukaan.

Unai Emeryn nimittämisestä päävalmentajaksi vastasi kolmikko Ivan Gazidis, Sven Mislintat ja Raul Sanllehi. Heistä enää viimeksi mainittu on seuran palveluksessa.

– Aina johdossa toimivat ihmiset eivät tiedä jalkapallosta sitä, mitä esimerkiksi minä. Heillä ei ollut kokemusta asioiden voittamisesta, joten tilanne ei ollut helppo.

Lehmann ei suoranaisesti syytä Emeryä huonoksi valmentajaksi, mutta osoittaa tämän olleen väärässä paikassa.

– Hän halusi tuoda sisään oman henkilöstönsä, joka ei edes osannut puhua englantia. Samalla sellainen tyyppi kuin minä, jolla oli kokemusta pelaajana seurassa, ei enää ollut haluttu. Mielestäni Emeryn saama pesti oli kuin lahja hänelle, sillä hän ei kielellisten ongelmien vuoksi ollut siihen riittävän hyvä. Hänellä saattaa olla hyviä ideoita, joita hän ei kuitenkaan saanut käännettyä englannin kielelle, ja tuotua englantilaiseen jalkapalloon.

Tätä nykyä 50-vuotiaalla Invinciblellä on näkemys siitä, mistä voittamisessa on kyse.

– Oleellista ovat oikeanlaiset persoonat, ja tuska. Pokaalien, ja perättäisten otteluiden voittaminen on hyvin vaikeaa. Valtaosan ajasta se on yhteydessä tuskaan. Kun valmistautuu voittamaan, joutuu aina kärsimään. Valmentajan tai managerin persoonallisuus on toinen merkittävä asia, ja on vain hyvin hyvin harvoja, joilla se on oikeanlainen.