Tiistaina uutisoitiin Watfordin ja maalivahti Ben Fosterin välillä syntyneestä, kahden vuoden jatkosopimuksesta.

Se, millä tasolla Foster Hornetsissa jatkossa torjuu, on yhä täysin auki. Joukkue on valioliigataulukossa viimeisellä säilyjän paikalla, seitsemäntenätoista. Sen perässä paikastaan auringossa taisteleva Bournemouth on kuitenkin Watfordin kanssa tasapisteissä, eikä ottelun vähemmän pelanneella Aston Villallakaan ole takamatkaa kuin kaksi pinnaa.

Joukkue tarvitsee siis kauden kiivaaseen päätösjaksoon ehdottomasti kaikki mahdolliset avut. Tämän vuoksi kolmikon José Holebas, Heurelho Gomes ja Adrian Mariappa tekemät, kauden loppuun saakka kestävät jatkosopimukset ovat äärimmäisen merkittäviä. Koko trion varsinaiset sopimukset olisivat päättyneet kesäkuun lopussa. Seura kertoo edelleen olevansa kaikkien mainittujen kanssa neuvotteluissa myös pidemmästä tulevaisuudesta.