Chelsean keskikenttäpelaajaa Jorginhoa ollaan yhdistetty jo pidemmän aikaa Juventukseen, mihin sinipaitojen entinen manageri Maurizio Sarri siirtyi viime kesänä. The Athleticin mukaan italialaispelaaja ei kuitenkaan ole lähdössä Stamford Bridgeltä tänä kesänä minnekään.

Jorginho, joka pelasi Sarrin alaisuudessa Napolissa ja Chelseassa, on erittäin tyytyväinen nykyiseen tilanteeseensa Frank Lampardin miehistössä. Ainoastaan kapteeni Cesar Azpilicueta ja maalivahti Kepa Arrizabalaga ovat pelanneet enemmän peliminuutteja kuin Jorginho tällä kaudella.

N’Golo Kantén pitkittyneet loukkaantumiset ovat myös suoneet Jorginholle mahdollisuuden kehittää yhteispeliään Mateo Kovacicin kanssa Chelsean keskikentällä. Jorginhon peliesitykset ovat myös miellyttäneet Lampardia, joka teki kapellimestaristaan joukkueen varakapteenin aiemmin tällä kaudella.

Tilanne on joka tapauksessa se, ettei Jorginho ole tällä hetkellä siirtymässä takaisin Sarrin alaisuuteen.

Jorginho on aina painottanut medialle, ettei hänen ja Sarrin välinen suhde ole sen kummempi kuin muidenkaan pelaajien ja valmentajien välillä. Siitä huolimatta, mediassa pyörineiden siirtohuhujen kärkenä tuntuu joka kerta olevan kaksikon ”isä-poika-suhde”.

– En mene hänen kanssaan illalliselle. En kyläile hänen kotonaan. Meidän työskentelymme on hyvin ammattimaista ja hän kertoo ja selittää mitä hän haluaa minun tekevän. Yritän ymmärtää sen parhaimmalla mahdollisella tavalla ja tehdä parhaani joukkueelle, Jorginho kertoi The Guardianin haastattelussa maaliskuussa 2019.

[readmore from=Chelsea]

Jorginhon väitteet tuntuvat pitävän paikkansa, sillä The Athleticin mukaan italialaiset eivät ole olleet toisiinsa millään tavalla yhteydessä siitä lähtien kun Sarri lähti Chelseasta kesäkuussa 2019.

Jorginhon sopimus Chelsean kanssa ulottuu vuoteen 2023 asti. Seura ei ole kiinnostunut myymään 28-vuotiasta avainpelaajaansa tänä kesänä muualle, eikä Sarrin Juventus sen kiinnostuneempi häntä ostamaankaan, Athletic linjaa.