Darren Fletcher näkee Paul Pogballa ja Bruno Fernandesilla mahdollisuuden sopeutua yhtäaikaa Manchester Unitedin avaukseen. Keskikentän ankkuri Pogba on toipunut nilkkavammastaan koronavirustauon aikana.

Ranskalainen oli loukkaantuneena, kun Fernandes saapui tammikuussa seuraan. Tähtikaksikko ei ole vielä pelannut yhdessä otteluakaan.

Unitedissa peliurallaan pitkään pelannut Fletcher näkee United-kaksikon pelaamisen yhdessä mahdollisena, mutta se ei toimi ilman uhrauksia.

– Hyvät pelaajat voivat pelata aina yhdessä. Joidenkin on ehkä uhrattava jotakin omasta pelistään. Siitä on kyse joukkuepelissä. Kyse ei ole yksilöurheilusta, Fletcher sanoi MUTV Group Chatissa.

– Jos pelataan vaikkapa kolmen keskikentällä, jokaisen on mukauduttava tukemaan toistensa peliä. Sitä minäkin jouduin tekemään omalla urallani.

Fletcher mainitsee myös olleensa vaikuttunut Fernandesin nopeasta läpilyönnistä Unitedissa.

– Jokainen on nähnyt hänen kykynsä, mutta itse olen vaikuttunut hänen persoonastaan ja asenteesta. Hän johtaa ihmisiä kentällä ja ottaa vastuuta. Hän haluaa olla täällä, hän haluaa palloa ja hän vaatii sitä.

– Hän on omaksunut Old Traffordin omaksi teatterikseen ja nauttii siitä.