Manchester Unitedin ex-keskikenttäpelaaja Darren Fletcher sanoo, että tähtiä vilisevässä joukkueessa yksi mies oli eri tasolla kuin muut.

Fletcher vietti Old Traffordilla 12 vuotta. Skotin mukaan keskikenttämies Paul Scholes oli paras pelaaja, jonka rinnalla hän pääsi pelaamaan.

– Kuten aina, Scholesy tulee mieleen. Hän oli ”täysi vitsi”. Tiedän kaikkien sanovan niin joka päivä – hänen jalkapalloaivonsa olivat aivan eri tasolla kuin muiden, hänen kosketuksensa, hänen valppautensa, Fletcher totesi MUTV:n ryhmächatissa.

[readmore from=Manchester-United]

– Voidaan puhua fyysisistä urheilijoista ja sellaisista asioista. En sano, etteikö Scholes olisi ollut urheilija, mutta se ei ollut hänen suurin vahvuutensa.

Fletcher kertoo joutuneensa usein Scholesin ”nöyryyttämäksi” harjoituskentällä. Samalla skotti kuitenkin muistuttaa, että hän sai pelata monen maailmanluokan pelaajan kanssa. Yksi heistä oli Cristiano Ronaldo.

– On epäreilua valita yksi, mutta keskikenttäpelaajana minulla ei olisi voinut olla rinnalla parempia kuin kaksikko Roy Keane ja Paul Scholes. Sitä parempaa ei voi olla, monestakin syystä.

Lähde: Mirror