Valioliiga palaa koronaviruspandemian aiheuttaman tauon jälkeen tositoimiin keskiviikkona kahden ottelun voimin. Sheffield United matkustaa Aston Villan vieraaksi ja Manchester City kohtaa kotikentällään Arsenalin. Ottelut pelataan tyhjille katsomoille.

Keskustelut katsojien palaamisesta katsomoihin on kuitenkin aloitettu Britannian hallituksen kanssa. Valioliigan toimitusjohtaja Richard Masters kertoi asiasta BBC:lle. Aikataulua katsojien palaamiselle ei kuitenkaan vielä ole.

– Valioliiga on palannut, mutta se ei ole palannut täysien ennen kuin saamme fanit takaisin katsomoihin. Haluamme saada fanit takaisin katsomoihin mahdollisimman nopeasti, mutta kuitenkin vasta sitten kun se on turvallista ja viisasta, Masters totesi.

Valioliigaa on pelaamatta vielä tämän kauden osalta 90 ottelua. Masters odottaakin jännityksellä jo keskiviikkoa, kun sarja jatkuu.

– Se on suuri juttu [viitaten keskiviikkoon], koska se on ennennäkemätöntä, että meillä ei ole faneja stadionilla. Mutta vaikka se on erilaista, toivottavasti pelin taso ja intohimo pysyvät ennallaan, Masters jatkoi.