Hollantilainen keskikenttäpelaaja Marco van Ginkel siirtyi Chelseaan yhteistyöseura Vitesse Arnheimista vuonna 2013. Valioliigaotteluita hänellä on tilillään seitsemän vuoden sisään kuitenkin vasta 19 – niistäkin 17 lainalla Stokessa.

Nyt pelaaja kertoo agenttinsa aloittaneen neuvottelut jatkosta Bluesissa.

Jotain van Gingkelin oudosta urakaaresta kertoo sekin, että hänestä puhuttiin Chelseaan siirtymisen aikoihin ”uutena Frank Lampardina” – alkuperäinen Lampard tunnetusti toimii nykyisin seuran managerina.

Lainapestit ovat vieneet nyt 27-vuotiaan Stoken lisäksi AC Milaniin ja PSV Eindhoveniin. Paluu Chelseaan on vaikeutunut loukkaantumisten myötä. Kesällä 2018 hänelle tehtiin polvileikkaus, jonka jälkeen pelaaminen ei edelleenkään ole onnistunut.

Pelaaja oli kuitenkin palannut Chelsean harjoitusvahvuuteen, ennen koronatauon alkua, ja olisi tiettävästi teoriassa Lampardin käytettävissä jopa paluuotteluun Aston Villaa vastaan.

– Agenttini Karel Jansen on keskusteluissa Chelsean kanssa uudesta sopimuksesta. Olen hyvin onnellinen seuran minua kohtaan osoittamasta luottamuksesta, van Ginkel sanoi hollantilaiselle AD:lle.

– Jos sopimus saadaan aikaan, odotan tekeväni paluun Chelsean alle 23-vuotiaiden kanssa. Ellei, minusta tulee vapaa agentti tänä kesänä.