Liverpoolin espanjalaismaalivahti Adrián sanoo, että seura haluaa matkalla mestaruuteen rikkoa Manchester Cityn nimissä olevan piste-ennätyksen. City keräsi 100 pistettä kaudella 2017–18.

Valioliiga jatkuu tänään kolmen kuukauden koronatauon jälkeen. Liverpool johtaa sarjaa peräti 25 pisteen erolla Cityyn ja on nappaamassa ensimmäisen liigamestaruutensa kolmeen vuosikymmeneen.

– Meillä on pieni askel jäljellä, mutta emme aio hiljentää tahtia voittamalla kaksi peliä ja laittamalla sitten sandaalit jalkaan. Haluamme palata ja voittaa yhdeksän (jäljellä olevaa) peliä, Adrián sanoo ESPN:lle.

[readmore from=Liverpool]

– Jos se on mahdollista, haluamme ylittää 100 pisteen rajan ja tehdä tällä joukkueella historiaa kaiken sen kautta, mitä olemme kentällä tehneet.

Jos Jürgen Kloppin miehistö ottaa loppukauden otteluistaan täydet pisteet, se päätyy peräti 109 pisteeseen.

– Muutama päivä sitten meillä oli palaveri koko joukkueen kanssa ja puhuimme kaikesta siitä, että tästä kaudesta tulee historiallinen monen asian takia; tietysti viruksen takia, koska kausi piti keskeyttää ja sitten meidän piti jatkaa sitä… mutta me haluamme tehdä siitä historiallisen meille, Liverpoolille, maalivahti toteaa.