Leicesterin keskikenttäpelaaja Andy King jättää seuran tämän kauden jälkeen sopimuksensa päättyessä. King, 31, on tammikuusta lähtien pelannut lainalla Mestaruussarjan Huddersfield Townissa.

Hän siirtyi Leicesterin organisaatioon vuonna 2004 Chelseasta ja on edustanut siitä lähtien Kettuja yhtäjaksoisesti tähän päivään asti, lukuun ottamatta viime vuosien lainapestejä Swanseassa, Derbyssä ja skotlantilaisessa Rangersissa.

King on kymmeneksi eniten otteluja (378) Leicesterissä pelannut pelaaja ja seuran historian tehokkain keskikenttäpelaaja 62 maalillaan. Hän on edustanut Leicesteriä kolmella eri sarjatasolla ja oli mukana voittamassa seuran ensimmäistä ja toistaiseksi ainoata pääsarjamestaruutta kaudella 2015-16. Walesin A-maajoukkueessa King on pelannut 50 ottelua.

Leicester aikoo tulevaisuudessa järjestää hänelle jäähyväistilaisuuden, kunhan koronavirusrajoitukset hellittävät.

Andy King

@AndyKingy
Thank you LCFC 💙

Leicester City

@LCFC
.@AndyKingy will call time on one of the most distinguished and decorated Leicester City careers in the Club’s history when his contract expires at the end of this season 💙

#ThankYouKingy

Seura kertoo lisäksi tehneensä jatkosopimukset puolustajien Wes Morganin ja Christian Fuchsin sekä maalivahti Eldin Jakupovićin kanssa. Kolmikko jatkaa Kettujen riveissä vielä ensi kauden ajan.

Leicesterin kapteenina toimiva Morgan, 36, on aloittamassa kymmenettä kauttaan seurassa. Fuchs, 34, on pelannut seurassa 132 ottelua ja Jakupović, 35, on toiminut Leicesterin varamaalivahtina kohta kolme vuotta.