Jeremie Boga siirtyi Chelsean organisaatiosta Sassuoloon kesällä 2018.

Siirtosummaa ei tuotu julkisuuteen, mutta Chelsea sai siirrossa itselleen tiettävästi noin 20 miljoonan euron arvoisen takaisinosto-option.

Boga pelaa loistavaa kautta Serie A:ssa. Ranskassa syntynyt, mutta maajoukkuetasolla Norsunluurannikkoa edustava Boga on viimeistellyt sarjassa jo kahdeksan maalia ja antanut neljä maalisyöttöä.

Boga kertoi Téléfootin haastattelussa, ettei kadu ollenkaan Chelseasta poistumista. Boga saapui Chelsean akatemiaan 12-vuotiaana kesällä 2009, ja jätti organisaation taakseen kesällä 2018. Boga on omien sanojensa mukaan valmis astumaan isompiin ympyröihin.

– Olen valmis uuteen haasteeseen. En kadu Chelseasta poistumista, sillä tein oikean päätöksen. Mielestäni se oli paras mahdollinen vaihtoehto ja päätös, jonka olisin voinut tehdä. Mikään ei ole vielä lopullista, Boga viittasi tulevaisuuteensa.

– Puhuin päävalmentajalleni Roberto De Zerbille ymmärtääkseni paremmin, missä tarkalleen mennään. Olen valmis uuteen haasteeseen, oli se sitten Italiassa tai ulkomailla, mutta voin myös jäädä Sassuoloon. Mielestäni Serie A:ssa pelattava jalkapallo sopii minulle hyvin ja pelaan parhaillaan urani parasta kautta.