Leroy Sanén siirto Manchester Citystä Bayern Müncheniin on pysynyt otsikoissa jo toista vuotta, mutta taputeltu suuremman luokan liiketoimi ei vieläkään ole. Manageri Pep Guardiola toki myöntää, että laiturin paluu Saksaan tapahtunee lähitulevaisuudessa.

Guardiola ei ole vielä täysin tietoinen siitä, miten koronapandemian vaikutukset tulevat näkymään Cityn lähiaikojen pelaajahankinnoissa.

– Näemme kauden jälkeen, miten tämä on vaikuttanut seurojen talouteen ylipäänsä. Jos seura sanoo, ettei hankintoihin ole varaa, sitten sen kanssa on vain elettävä. Meillä kyse on paljon siitä, paljonko nykyisiä pelaajia jatkaa seurassa. Kenties otamme seuraavien kuukausien aikana sellaisia edistysaskeleita, että päädymme jatkamaan samoilla pelaajilla.

Sanén mahdollinen lähtö ei managerin mukaan missään nimessä tyhjennä vielä hetken hallitsevan valioliigamestarin asemasta nauttivan joukkueen pajatsoa.

– Meillä on riittävästi laatua hyökkäyspäähän. Gabriel Jesus voi pelata vasemassa laidassa, Phil Foden voi pelata siellä, kuten myös Raheem Sterling. Meidän prioriteettimme ovat ehkä jossain muualla, sillä hyökkääjiä riittää, ja he ovat jatkuvasti riittävässä kunnossa pelatakseen säännöllisesti.

Lähde: Sky Sports