Manchester United oli kello 20 alkaneissa valioliigaotteluissa ainoa avauspuolikkaalla vastustajaansa, Sheffield Unitediin, eroa tehnyt joukkue – Anthony Martial iski kahdesti, seitsemännellä ja 44. minuutilla.

Ranskalainen täydensi hattutemppunsa reilua varttia ennen täyttä aikaa. 3-0 syntyi Marcus Rashfordin syötöstä. Kolmen maalin ilta oli seuran pelaajalle ensimmäinen sitten Alex Fergusonin aikojen.

B/R Football

@brfootball
🚨 Anthony Martial scores Manchester United’s first Premier League hat trick since Robin van Persie in 2013 🚨

Pitkään hurjaa kautta pelannut Blades ei ole voittanut koronatauon jälkeen, ja sen eurounelma alkaa oheta.

Norwich jäi kotonaan tappiolle Evertonia vastaan 56. minuutilla, kun Michael Keane puski pallon kulmapotkusta ohi Tim Krulin. Teemu Pukki katseli tapahtumia edelleen penkin puolelta.

Kotkalainen pääsi mukaan kenttätapahtumiin viimein juomatauon jälkeen, 70. minuutilla. Joukkueen peli ei kuitenkaan vaihtojenkaan kautta parantunut riittävästi – tilille jälleen tappio.

Bournemouth piti Wolvesin nollilla 59 minuuttia – kunnes Raul Jimenez ohitti Aaron Ramsdalen, Adama Traorén keskityksestä.

Wolves

@Wolves
60' | #WOL 1-0 #BOU

It's that combination again. Adama bursts down the right and lifts another teasing ball towards the back post where Jimenez rises and fires a powerful headed effort beyond Aaron Ramsdale. Wolves lead!

#WOLBOU

Since 2009/10, six players have assisted a teammate 7 times in a single Premier League season:

In sync.

Aston Villa roikkui Newcastlen kannassa, tilastollisesti tasaisessa pelissä, kunnes Steve Bruce vaihtoi kentälle Dwight Gaylen. Ennen muuta Mestaruussarjan puolella kovana maalintekijänä jo vuosia tunnettu 29-vuotias iski lukemiksi 1-0, oltuaan vasta minuutin kentällä.

Villa nousi pisteen syrjään kiinni, kun puolustaja Ahmed Elmohamady tasoitti pelin kulmapotkusta 84. minuutilla.