V Sport jalkapallon ja Viaplayn selostaja Tero Kainulainen nostaa kauden yhdeksi, suureksi yllättäjäksi Sheffield Unitedin.

Illalla Manchester Unitedin vieraskentällä kohtaava Sheffield U oli jopa yksi Kainulaisen putoajaehdokkaista. Kausi on näyttänyt, että toisin kävi, suosikkiselostaja myöntää Suplan Week of Football -podcastissa.

– Olin niitä, jotka syksyllä laittoivat (Sheffield U:n) putoajien joukkoon. Kaksi ensimmäistä oli helppo laittaa, ne olivat Sheffield U ja Newcastle. Tällä hetkellä molemmat pyörivät top-kympissä ja ”teräskaupungin miehet” tappelee ihan vakavissaan paikasta europeleihin, Kainulainen kertoo Week of Footballissa.

– Sheffield U:n porukka on yllättänyt ihan totaalisesti minut ja monet muutkin. Onneksi se yllättävä puoli on ollut nimenomaan positiivinen. Sheffieldin yllätysmenestyksen yhdeksi syyksi Kainulainen nostaa managerin.

– Täysin mahdotonta oli kuvitella, että tuo jengi noin korkealla olisi, mutta siitä jengistä löytyy yksi tämän kauden parhaista managereista. Jos Liverpool ei olisi noin ylivoimainen, niin todennäköisesti Mr (Chris) Wilder olisi kaikkien papereissa se vuoden manageri. Ja saattaa vieläkin olla sitä, Kainulainen pohtii.

Englannin Valioliigassa pelataan keskiviikkona viisi kamppailua. V Sport jalkapallon ja Viasatin päähuomio Keith Armstrongin ja Pasi Rautiaisen tähdittämine studioineen on otteluissa ManU-Sheffield U sekä illan myöhäisottelussa Liverpool-Crystal Palace.

Lähde: Suplan Week of Football -podcast