Valioliigan mestaruustaisto saattaa ratketa tänään, torstaina, kun Chelsea isännöi Manchester Cityä Stamford Bridgellä.

Cityn on pakko voittaa Chelsea, jos se haluaa vielä viivyttää Liverpoolin mestaruusjuhlia. Liverpool johtaa Valioliigaa 23 pisteen erolla Cityyn, joka on pelannut ottelun vähemmän.

Jännitettävää riittää runsaasti vielä taistelussa europaikoista ja putoamista vastaan. Teemu Pukin edustama Norwich pitelee kynsin ja hampain kiinni sarjapaikastaan.

Myös maalipörssin voitosta käydään kovaa kamppailua. Leicesterin Jamie Vardy pitää piikkipaikkaa hallussaan 19 osumallaan, mutta Liverpoolin Mohamed Salah ja Arsenalin Pierre-Emerick Aubameyang ovat hänestä vain kahden maalin päässä. Nollapelitilastoa johtaa Liverpoolin Alisson Becker (12), mutta brassivahdin takana riittää kyvykkäitä haastajia Manchester Cityn Ederson Moraesista Sheffield Unitedin Dean Hendersoniin.

Kaikki Valioliigan loppukauden ottelut ja ratkaisuhetket ovat katsottavissa Viaplaysta. Viaplay Sport kustantaa 29,99 euroa kuukaudessa. Paketilla näkee kaikki Valioliigan tämän kauden jäljellä olevat ottelut, joiden lisäksi katsottavissa on myös muun muassa Bundesliigaa sekä Joel Pohjanpalon otteita 2. Bundesliigassa.

Näin saat Viaplayn itsellesi

1. Siirry Viaplayn sivuille TÄSTÄ.
2. Valitse haluamasi paketti ja tee tilaus.
3. Tilaus ei sido minkäänlaiseen määräaikaisuuteen