Arsenalin Mattéo Guendouzi on ollut viimeiset päivät kohun keskellä.

Guendouzi käyttäytyi Brighton-ottelussa epäkunnioittavasti vastustajia kohtaan, ja tarrasi ottelun lopussa Brightonin Neil Maupayn kaulaan kiinni.

Guendouzi selvisi ilman suurempaa rangaistusta, mutta Arsenal ja seuran päävalmentaja Mikel Arteta rankaisivat häntä jättämällä pelaajan ulos Southampton-ottelusta.

Ammattilaisurallaan 14 vuoden ajan Arsenalia edustanut, ja seurassa muun muassa neljästi Valioliigan voittanut Lee Dixon väittää, että Arsenalin joukkueesta puuttuu todellinen johtohahmo, josta Guendouzi voisi ottaa mallia.

[readmore from=Guendouzi-Matteo]

– Tämä ei ole ensimmäinen kerta, kun olemme nähneet kummallista käytöstä häneltä. Hän on taitava pelaaja, mutta hänen epäonnekseen hän pelaa joukkueessa, jossa ei ole todellisuudessa juurikaan oikeita johtohahmoja kentällä, Dixon totesi Amazon Prime Videolle.

– Jos ottaisit Guendouzin pois tästä joukkueesta ja laittaisit hänet pelaamaan Patrick Vieiran viereen, olisi kyseessä täysin erilainen pelaaja, koska häntä ohjattaisiin ja sanottaisiin, minne pitää mennä missäkin tilanteessa.