Wolverhampton Wanderers voitti lauantain ainoassa valioliigaottelussa Aston Villan 1-0-lukemin. Pelin ainokaisesta vastasi oranssipaitojen keskikenttäpelaajan Leander Dendoncker.

Lopputuloksen muloksen myötä Aston Villa jää sarjataulukon toiseksi viimeiselle sijalle, kun Wolves nousee ainakin hetkellisesti viidenneksi. Eroa neljäntä olevaan ja yhden pelin vähemmän pelanneeseen Chelseaan Nuno Espirito Santon joukkueella on vain kaksi pistettä.

Wolves

@Wolves
FT | #AVL 0-1 #WOL

The full time whistle blows and Wolves take all three points from Villa Park! #AVLWOL

⏱🐺

Aston Villa joutui vaikeuksiin jo pelin avauskympillä, kun Matt Targett joutui jättämään kentän loukkaantumisen takia. Laitapuolustajan tilalle vaihdettiin Neil Taylor.

Villa-kapteeni Jack Grealish olisi hyvin voinut kärsiä samanlaisen kohtalon, kun ottaa huomioon häneen kohdistuneet rikkeet. Ensimmäisen 20 minuutin sisällä häntä oltiin rikottu jo kahdesti, eli yhteensä 145 kertaa tämän kauden aikana.

Oddschanger

@Oddschanger
🚫 Jack Grealish was just fouled for the 145th time this season, setting a Premier League record.

Avauspuoliskon paras maalintekopaikka avautui Diogo Jotalle, joka pääsi vetämään rangaistusalueen reunalta Villa-veskari Ørjan Nylandin surkean heiton jälkeen. Portugalilaishyökkääjä hätäili kuitenkin laukauksensa kanssa ja tykitti pallon taivaan tuuliin.

Kuten lähes kaikissa koronatauon jälkeisissä valioliigaotteluissa, avausmaalia jouduttiin odottamaan pelin toiselle jaksolle saakka. Tunnin pelin kohdalla sisään astunut Adama Traoré teki nopean vaikutuksen, auttaessaan Wolverhamptonin saman tien 1-0-johtoon.

Espanjalaislaituri käynnisti hyökkäyksen spurttaamalla keskeltä Villa-pelaajien ohitse ja levittämällä pallon laidalle. Sieltä Raúl Jiménez keskitti pelivälineen boksiin, josta Jonny Castro pudotti sen Dendonckerille. Belgialaispelaaja laukoi vasemmalla jalallaan tulisen maannuoliaisen, joka upposi aivan oikeaan alakulmaan.

OptaJoe

@OptaJoe
73% - 33 of @Wolves' 45 Premier League goals this season have been scored in the second half of games, the largest ratio of any team in the competition this season. Studious.

Aston Villa ei onnistunut löytämään vastausta Dendonckerin maaliin, ja lopulta kamppailu päättyi Wolvesin 1-0-voittoon.