Manchester Unitedin entinen huippupelaaja Phil Neville uskoo, ettei seuran tarvitse tehdä enempää kuin yksi täsmähankinta taistellakseen taas ensi kaudella Valioliigan mestaruudesta.

Manchester Unitedin palkintokaappi on nähnyt suurten pokaalien puolesta nälkää Sir Alex Fergusonin lähdettyä seurasta vuonna 2013. Seura ei ole käynyt lähelläkään Valioliigan tai Mestarien liigan voittoa, kun Manchester City, Liverpool ja Chelsea ovat kaikki siirtyneet Unitedin edelle brittifutiksen nokkimisjärjestyksessä.

Ole Gunnar Solskjær on kuitenkin vahvistanut joukkuetta fiksuilla pelaajahankinnoilla ja tulokset kauden 2019-20 toisella puoliskolla ovat parantuneet merkittävästi. Nevillen mielestä United voi sulkea eron Valioliigan parhaimpiin yhdellä uudella pelaajalla, kunhan siirtohuhuissa pyörinyt Paul Pogba jää Old Traffordille.

Paul Pogbaa ollaan viety siirtohuhuissa Juventukseen ja Real Madridiin. Kuva: Getty Images

– Yksi pelaajahankinta riittää, Neville kertoi Premier League Dailyn haastattelussa kysyttäessä, kuinka lähellä Solskjærin uudelleenrakentamisprojekti on valmistumista.

– Mieleeni tulee Liverpool, kun se hankki Virgil Van Dijkin puolustukseen ja Alissonin maaliin.

– Yksi tai kaksi uuttaa hankintaa, tai oikeastaan Pogba ja yksi uusi hankinta, pelaamassa parhaimmalla mahdollisella tasollaan. Minusta United voi sen myötä nousta lähelle.

[readmore from=Manchester-United]

Nevilleltä kysyttiin myös tarkemmin siitä, mitä pelipaikkaa Unitedin tulisi siirtomarkkinoilla vahvistaa.

– Keskuspuolustusta. On katsottava sitä vaikutusta, joka Van Dijkilla oli Liverpooliin.

Harry Maguirella on ollut todella iso vaikutus, mutta [joukkueeseen tarvitaan] toinen todella kova toppari. Heidän on oltava luontevia puolustussuuntaan. Yksi pelaajahankinta vielä, niin United voi taistella mestaruudesta.