Huuhkajien valmentaja Mika Nurmela ei ole vielä lopullisesti luopunut toivosta Norwichin sarjapaikan suhteen.

Teemu Pukinkin vuoksi Norwichin otteita tarkasti seurannut Nurmela muistuttaa, ettei piste-ero ole vielä valtava. Mutta iso vuori on kiivettävänä.

– Jo pitkän aikaa on puhuttu, että Norwich on aika varma tippuja. Siltikään se piste-ero ei ole ihan valtava. Ei nuo muutkaan ole ihan järjettömästi noita pisteitä ottaneet. Pelejä on vielä jäljellä, Nurmela kertoi Suplan Week of Football-podcastissa.

– Kyllä se lanka on vielä siellä, onhan se ohut. Jos ajattelee, että tähän mennessä ovat pelanneet 31 ottlua ja keränneet 31 pistettä, niin ei voi olettaa, että siinä viimeisessä seitsemässä pelissä se kerää 21 pistettä. Ei siinä itseluottamus varmasti kaikkien kovin ole. Mutta edelleen se on mahdollista. Uskotaan, että ne pystyvät kääntämään sen Teemun maaleilla.

Englannin Valioliiga jatkuu keskiviikkona neljällä ottelulla. Norwich kohtaa vieraskentällä Arsenalin, Bournemouth Newcastlen, Everton Leicesterin ja West Ham Chelsean.

Viaplay näyttää tutusti kaikki kierroksen ottelut.