Huuhkajien valmentaja Mika Nurmela aikoo seurata mielenkiinnolla illan Valioliigakamppailun, jossa kohtaavat todennäköinen sarjan kakkonen, Manchester City, sekä mestaruuden varmistanut Liverpool.

Nurmelan näkemyksen mukaan tarjolla on huippuottelu.

– Mestaruus on ratkennut, se on se tärkein juttu. Kyllä se on ihan saletti, että kaikki syttyy tällaisiin huippupeleihin. Hieno peli tulossa, mutta olisi se ollut kiva, että siinä olisi vielä iso panos, Nurmela sanoi Suplan Week of Football -podcastissa.

– Tänä vuonna se ei toteutunut. Nämä ovat hienoja pelejä ja kiva nähdä, millainen reaktio siinä on. Voi mennä ihan mihin suuntaan vaan: jos ajatellaan, niin haluaako City näyttää nyt, että oltiin oikeasti vähän parempia, mitä sarjataulukko näyttää? Ja onko Liverpoolilla se äärimmäinen motivaatio tällä hetkellä vai onko enemmän juhlameininki.

Viaplay tarjoaa Keith Armstrongin ja Mika Kottilan studio-osuuden ennen illan huippupeliä City-Liverpool. Viaplay näyttää myös ottelun Sheffield U – Tottenham.