Leicester pelaa tiistai-illan Valioliigaottelussaan Arsenalin vieraana. Joukkueiden kaudet ovat olleet jota kuinkin päinvastaiset toisiinsa nähden. Gunners konttasi pitkään, kun taas Foxes eteni edelleen hallussaan pitämälleen kolmostilalle tasaisen vakuuttavasti. Koronatauko käänsi kummankin joukkueen kurssin.

Mikel Arteta on saanut pakettinsa Arsenalissa kasaan, tuloksena voitot neljästä viimeisestä ottelusta. Brendan Rodgersin ryhmä taas jäi ensin tasoihin sekä Watfordin, että Brightonin kanssa, hävisi sitten FA Cup -ottelunsa Chelsealle, ja liigapelissä Evertonille. Viime kierroksella kuitenkin Crystal Palace kaatui 3-0, ja tämä luo joukkueeseen uskoa.

– Takana oli muutama ottelu, joissa emme löytäneet sen paremmin omaa peliämme, kuin sen myötä tulostakaan. Siksi kolme pinnaa viime pelistä olivat todella tärkeät, kertaa Leicesterin Ayoze Pérez.

– Joukkue on parantanut, ja saanut jälleen itseluottamusta. Rakennamme momentumiamme uudelleen.

Joka tapauksessa siniset ovat esityksillään asettaneet varmalta vaikuttaneen Mestarien liiga -paikan vaakalaudalle. Chelsea hengittää niskaan vain pisteen perässä, viitospaikan Manchester United kolmen.

– Meidän pitää vain ajatella itseämme, se on yhä käsissämme, Pérez viittaa paikkaan neljän joukossa.

Manageri Rodgers kertoi maanantaina, että niin Ben Chilwellin, kuin James Maddisonin osallistuminen peliin on vammojen vuoksi epävarmaa.

Lähteet: Sky Sports, Leicester