Mikäli ex-hyökkääjä Emile Heskeyn kommenttiin olisi luottaminen, ei Watfordilla olisi sarjapaikkansa suhteen hätää.

Heskey sanoi uskovansa, etteivät putoajakandidaatit Aston Villa, Bournemouth ja Norwich voita enää ainuttakaan ottelua tällä kaudella. Hornetsin Will Hughes ei usko, että hänen joukkueensa voi luottaa muiden heikkouteen.

Watford kohtaa tiistaina Norwichin, ja on ottelussa selkeä ennakkosuosikki. Hughesin mukaan tämän hetken tilanne voi kuitenkin yhä muuttua.

– Emme voi luottaa muiden joukkueisiin siinä, että ne menettäisivät mahdollisuutensa. Olemme tähän saakka olleet onnekkaita, koska muut eivät ole onnistuneet hyödyntämään mahdollisuuksiaan.

Vicarage Roadin isännät ovat tällä hetkellä viimeisellä säilyjän paikalla, seitsemäntenätoista. Norwichin peli on jo lähellä menetettyä, mutta Aston Villa ja Bournemouth ovat vain pisteen jäljessä Watfordia.

– Tilanne on vähän outo, kun kukaan ei tunnu tekevän eroa. Me olemme kuitenkin siihen halukkaita. On vain katsottava peiliin, ja alettava tehdä tulosta. Muuten olemme sarjan pohjilla.

Kotietua ei nykyisissä otteluolosuhteissa juuri ole.

– Normaalisti kotiyleisön tuki olisi valtava hyöty viimeisissä otteluissa. Nyt on vain toimittava ammattimaisesti, ja tultava toimeen ilman sitä.

Epävarmasti esiintynyt Canaries-puolustus saa vastaansa vahvan kaluston.

– Jos katsoo meidän hyökkäysvaihtoehtojamme, Troy (Deeney), Danny (Welbeck), ja Andre (Gray), näkee että meillä on syvyyttä ja kykyä hoitaa homma.

Lähde: Watford