Saksan Bundesliigaan ensi kaudeksi noussut VfB Stuttgart ilmoitti hankkineensa Arsenalin 22-vuotiaan topparin Konstantinos Mavropanosin vuoden mittaisella lainasopimuksella.

Stuttgart sijoittui päättyneellä kaudella 2. Bundesliigassa toiseksi ja nousi suoraan ensi kaudeksi Saksan pääsarjaan.

Mavropanos ei tällä kaudella pelannut minuuttiakaan Valioliigassa. Hänet lainattiin tammikuussa Nürnbergiin, jossa hän pelasi kevätkaudella 11 ottelua 2. Bundesliigassa. Nürnberg sijoittui sarjassa karsijan paikalle, mutta piti sarjapaikkansa karsintojen kautta.

Syyskaudella Mavropanos pelasi pääasiassa Arsenalin reserveissä. Arsenal hankki Mavropanosin tammikuussa 2018 noin 2,1 miljoonan euron kaupassa. Siirtonsa jälkeen kreikkalaispuolustaja on pelannut vain kahdeksassa ottelussa Arsenalin paidassa kaikki kilpailut mukaan lukien. Valioliigassa esiintymisiä on tullut seitsemän.

VfB Stuttgart_int

@VfB_int
Welcome, Dinos! 👋

We are delighted to announce the loan signing of @DMavropanos! The 22-year-old joins us on loan until summer 2021 from @Arsenal. ⚪️🔴

#VfB