The Telegraphin mukaan entinen Tottenham-manageri Mauricio Pochettino on kandidaatti sekä Juventuksen että Internazionalen uudeksi päävalmentajaksi, jos seurat päättävät vaihtaa käskyttäjiään kuluvan kauden jälkeen.

Pochettino on pohtinut seuraavaa päämääränsä viime marraskuusta lähtien, kun Tottenham korvasi 48-vuotiaan argentiinalaisluotsin José Mourinholla.

Pochettinon ensisijainen toive olisi pysyä Englannissa, missä hän on työskennellyt valmentajana jo seitsemän vuoden ajan. Entisen Southampton-managerin saatavuus on kuitenkin herättänyt myös italialaisjättien kiinnostuksen.

Vuodet 2016-17 Chelseaa valmentanut Antonio Conte palasi kotimaahansa viime vuonna, kun hänet nimitettiin Internazionalen uudeksi päävalmentajaksi. Maurizio Sarri poistui Stamford Bridgeltä viime kesänä, kun Juventus halusi hänet Max Allegrin tilalle.

Kohtaavatko Mauricio Pochettinon ja Christian Eriksenin tiet uudelleen Internazionalessa? Kuva: Getty Images

Vaikka entiset Chelsea-luotsit taistelevatkin yhä pokaaleista, on kummankin asema tullut kauden aikana uhatuksi. Sarri on matkalla Serie A:n voittoon, mutta monien mielestä hän ei ole saanut pelaajistaan parasta irti.

[readmore from=Tottenham]

Conten miehistö on puolestaan kompuroinut mestaruustaistossa ja eroa kärkeen on kuusi pistettä. Internazionale putosi Mestarien liigasta jo turnauksen lohkovaiheessa, mutta sillä on yhä saumat Eurooppa-liigan voittoon.

Pochettino on kummankin Serie A -jätin tähtäimessä ja ehdolla joukkueen uudeksi päävalmentajaksi, jos managerin vaihto nähdään tarpeellisena kauden jälkeen. Pochettino saattaa olla hyvinkin kiinnostunut Italiassa valmentamisesta, sillä Englannin jokainen huippuseura näyttäisi jatkavan samalla managerilla myös ensi kauden puolelle.